Marketing wordt vaak gezien als de spin in het web van de onderneming; de drijvende kracht achter uw succes als ondernemer. Hoe ziet de consument uw product en welke waarde kent hij hieraan toe? Vaak is het voor u, als ondernemer, moeilijk om vast te stellen wat uw product waard is in de ogen van uw (potentiële) klanten. Hierdoor is het strategisch bepalen van de prijs ook lastig. Hamstra Advies staat u hier graag in bij onderzoek uit te voeren, zodat u:

  • uw markt beter in kaart heeft;
  • precies weet wie uw afnemers zijn en welke behoeftes zij hebben;
  • uw concurrenten kunt analyseren en hierdoor beter uw positie in de markt kunt bepalen.

Naast het uitvoeren van marktonderzoeken helpen wij u met het bepalen van de optimale strategie op het gebied van marketing. Op deze manier kunt u een duurzaam resultaat behalen.

Als partner kunnen we u ontzorgen, door uw marketingtaken op ons te nemen. Voor een klein bedrag per maand heeft u met Hamstra Advies uw eigen flexibele marketingafdeling voor uw onderneming. Wij denken mee over uw positionering, de behoeften van uw klant en kunnen dit financieel doorvertalen. Evidenced based marketing noemen wij dat!

Marketing speelt zich meer en meer online af. Uw klanten zijn online, dus kunt u niet achterblijven. Maar hoe haalt u het optimale uit uw budget? Wij denken graag met u mee.

Afspraak maken